خرید ادویه عمده و قیمت ادویه فله در مرکز ادویه ایران خرید ادویه عمده و قیمت ادویه فله در مرکز ادویه ایران .

خرید ادویه عمده و قیمت ادویه فله در مرکز ادویه ایران

طرزتهیه استیک

گوشت را کمی بکوبید که بتوانید بادست شکل دهید

نصف کره را اب کرده گوشت را کمی فلفل وکره بمالید

ماهیتابه را خوب داغ کنید دوطرف ان را سرخ کنید وسرکه

را اضافه کنید سپس بقیه کره نمک فلفل وقارچ را اضافه

کنید اگر کره زیاد بود کمتر بریزید سرانجام بعد از چند جوش از روی اتش

بردارید وروی انرا باسیب زمینی سرخ کرده وچند شاخه جعفری

تزیین کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک پسته

تخم مرغ وشکر را خوب میزنیم بعد کم کم

شیر و آرد وروغن را اضافه می کنیم همچنین

پودر کیک بعد درآخر پسته وکشمش را در

ارد می غلطانیم وبه مواد اضافه میکنیم

و در فری که ربع ساعت از قبل گرم کر ده ایم

با ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت چهل وپنج دقیقه

بپزید سپس وقتی سرد شد کمی شیره شکر روی

کیک بریزید ورویش کنجد بپاشید البته این دل بخواست



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه سوفله موز

ابتدا زرده وسفیده را جدا میکنیم زرده را

باشکر ووانیل میزنیم تا غلیظ وکرم رنگ شود

سپس سفیده را میزنیم تاپوک وسفید شود

ورق ژلاتین را در یک پیمانه اب سرد حل میکنیم

و به طریق بن ماری ان را گرم می کنیم تا کاملا

حل شود وسپس به زرده ها اضافه می کنیم

خامه زده شده وسفیده را هم اضافه می کنیم

ودر اخر موزهای خرد شده را هم اضافه میکنیم

و در ظرف مخصوص به مدت ۵ الا ۶ ساعت داخل

 یخچال قرار می دهیم تا بسته شود وباهمان ظرف سرو میکنیم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کلمپه

همه را قاطی کرده وحسابی ورز میدهیم اگر دیدیم

خمیر سفت شد نصف لیوان اب یا ماست قاطی میکنیم

خرما وپودر پسته هم برای وسطش لازم داریم

خرما راکه هسته اش را در اوردی در ماهیتابه با کمی روغن تفت

می دهیم تانرم شود سپس پودر پسته وکمی پودر هل را هم

 با خرما مالش می دهیم حالا که دیدیم خمیر خوب به هم خورده و

به دست نمی چسبد به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته

بادست انرا کمی گود می کنیم وسپس مقداری از ان مایع لای

خمیر میگذاریم وبادست مثل کتلت گرد کرده بعد روی تخته اشپزی

گذاشته وقالب مخصوص کلمپه را رویش میزنیم واوخودش دورش

را کنگره میکند واما اگر قالب نداشتید از ظرفهای بلور کوچک که

کفش نقش ونگار دارد رویش فشار می دهیم وبادست دورش را

پیچ میدهیم ودر فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت چهل دقیقه

روی هفتصدو پنجاه درجه سانتیگراد بما ند رویش بایدکمی قهوه ای شود

سرد که شد در ظرف مورد نظر بچینید این مواد می توانید کم یا زیاد کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه حلیم بادنجان

در قابلمه ای روغن ریخته وپیاز را نگینی خرد کرده

بگذارید روی گاز واجازه دهید کمی طلایی شود

سپس گوشت تکه تکه شده را اضافه کرده بگذارید

تفت بخورد سیر راهم دانه دانه کرده بیفزایید یکدانه سیر را له کرده

اضافه کرده تا بوی سیر بگیرد زردچوبه نمک فلفل راهم بیفزایید

بادنجان ها راپوست گرفته وقاب قاب کرده وکمی نمک زده اید خشک

کرده ودر ماهیتابه طلایی رنگ سرخ کنید ودر قابلمه بریزید عدس وبرنج

را هم که قبلا خیس کرده بودید راهم بریزید زرد چوبه را هم بیفزایید

دولیوان اب بریزید بگذارید جوش بیاید سپس شعله کم کرده تا یواش یواش بپزد

خوب که همه مواد پخته شد باغذا ساز یا گوشت کوب خوب بکوبید مقداری کشک اضافه

کنید درظرف مورد نظر ریخته وروی انرا باکشک زعفران گردو ودارچین تزیین کنید

میتوانید چهار طرف ظرف را باکمی نعنا داغ زیباتر کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه رنگینک

خرما را که شسته وپوست ان را کنده اید هسته

ان را بیرون اورده وبه جای ان مغز گردو بگذارید

وان هارا به طور ایستاده دور پیش دستی به چینید

تا به مر کز برسد سپس ارد الک کرده را درقابلمه ای

کوچک بریزید وروی گاز بگذارید روی شعله متوسط

وان را به هم بزنید تاکمی رنگ ان بر گردد سپس

روغن را اضافه کرده همینطور به هم می زنیم تا به رنگ

قهوه ای دراید سرانجام گاز را خاموش کرده وازان ارد روغن

تا داغ است کمی روی خرما ها بریزید تاکمی نرم شود بعدا

بگذارید سرد شود سپس روی همه جای خرما ها بریزید وبپوشاند

بعد پودر قند را  روی سطح خرما بریزید ودارچین را به صورت ظربه دری

روی خرما بریزید وبین ظربه دری هم بریزید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه حلوای زعفرانی

در تابه گودی ارد را ریخته وباقاشق چوبی روی شعله

متوسط گاز گذاشته وبهم میز نیم تاکمی رنگ ارد برگردد

سپس کره را ریخته باز بهم میزنیم نباید رنگ ارد تیره شود

شکر را اضافه کرده کم کم به هم میزنیم سپس گلاب وزعفران را اضافه

میکنیم حلوا نباید سفت بشود واگر چنین شد با گلاب انرا شل کنید

طوری باشد که روغن بیندازد این حلوا اصلا به اب احتیاج ندارد

در ظرف مناسب ریخته احتیاج به تزیین ندارد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه شیرین پلو با خلال پسته و بادام

ابتدا برنج را که قبلا خیسانده ایم میجوشانیم و صاف میکنیم.

در قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی را بصورت برش شده قرار میدهیم (جهت ته دیگ) 

برنج را میریزیم و تقریبا به نصفه که ریخته شد پسته و بادام را که قبلا در شیره جوشانده ایم و سرد شده زعفران زده و لای ان میگذرایم. بقیه برنج را اضافه میکنیم. و سپس زعفران ای کرده را روی برنج میریزیم و پس از دم کشیدن  در مواقع صرف در دیس میکشیم و برنج را بهم زده و داخل دیس میریزیم و بامقداری بادام و پسته تزیین میکنیم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه یک سالاد رژیمی


در یک ظرف مورد نظر اول ماکارونی بخته شده را میریزیم سبس

بقیه موادرا یکی یکی میریزیم کمی هم میزنیم جوانه راهم که شستیم و

کمی خرد کردیم میریزیم درنهایت همه را اضافه میکنیم درکاسه ای سوس

مایونز را ریخته ابلیمو هم را ریخته اگر دوست داشته باشید دو قاشق روغن

زیتون بی بو هم بریزید وخوب به هم بزنید باسالاد خوب مخلوط کنید وتا موقع

سرو در یخچال بگذارید این سالاد بعنوان بیش غذا هم میشود استفاده کرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه میگو بفکی

میگو را که خوب باک کردیم ورنگ سیاه بشت ان را گرفتیم ان را با

دستمال حوله ای خشک کرده روی تخته اشبزی یک کیسه فریزری گذاشته

هر از گاهی سه تا چهار دانه میگورا داخل ان میگذاریم وبا گوشت کوب دانه دانه

انرا میکوبیم تا بهن شود همه را که تمام در کاسه کوچکی روغن ریخته میگذاریم

داغ شود البته نه خیلی سبس تخم مرغها را در کاسه ای شکسته نمک فلفل

بودرسیر را ریخته وبا چنگال به هم می زنیم سرانجام دم میگو را گرفته در بودر

سوخاری زده وبعد در تخم مر غ زده ودر روغن داغ شده می اندازیم طلایی رنگ

که شد در ظرفی که دستمال حوله ای بهن کردیم میگذاریم تا روغنی نشود بعدا

انها را در ظرف مو رد نظر گذاشته وبا لیمو ترش کمی جعفری تزیین کنید وبا سوس

کچاب میل کنیدنوش جان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه گوش فیل ساده

مواد لازم زرده تخم مرغ ۱عدد  روغن نصف بیمانه اب جوشیده نیم گرم ۱بیمانه

ارد  ۱ بیمانه یابمیزان لازم  هل ۱قاشق چایخوری بودرکیک ۱قاشق چایخوری

بودر قند همراه با دارچین ۱بیمانه

طرزتهیه زرده تخم مرغ زده تاخوب مخلوط شود باچنگال هم میتوانید بزنید

سبس روغن راریخته وبادست هم بزنید ابجوشیده نیم گرم وهل وبودرکیک

همه را قاطی کنید سبس ارد را کم کم بریزید تا ارد به دست

 نچسبد لازم بود باز هم ارد اضافه کنید درکاسه ای گذاشته یک بارچه روی

ان انداخته نیم ساعت بماند بعدا روی تخته شیرینی بزی مقداری ازان را

برداشته وبهن کنید وسر یک استکان کوچک قالب بزنید درظرف کوچکی روغن را

داغ کرده البته نه که بسوزد وقتی که قالب زدید که مثل یک دایره است وسط

انرا فشار دهید ودر روغن بیندازید  کمی که طلایی شدند درظرفی که دستمال حوله ای انداخته اید

که روغنش برود میگذارید در ظرف مرد نظر چیده ورویش بودر قند ودارچین میریزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه کباب چوبی

مواد لازم گوشته فیله گوساله ۳۰۰ گرم بیاز ۲عدد متوسط فلفل دلمه ای ۱عدد متوسط

چوب انجیر یا چوبهای بصورت اماده به مقدار لازم نمک زرد چوبه فلفل سیاه زعفران اب

کرده گرد سیر یا دوحبه سیر له کرده به میزان لازم ارد ذرت ۱قاشق مربا خوری سرخالی

رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوبخوری

طرز تهیه  بیاز رانگینی خرد کرده بادوقاشق روغن تفت میدهیم دریک تابه نچسب متوسط

تفت میدهیم کمی طلایی شود کنار میگذاریم گوشتها را که بصورت قند بزرگ در

اورده اید در کاسه ای میریزید چوبها را باید قبلا در اب بمدت نیمساعت بگذارید

تانرم شود سبس در هر چوبی بنج عدد گوشت بگذارید همه که تمام شد در تابه ایکه

بیاز تفت داده بودیم میچینیم یکطرف ان که طلایی شد طرف دیگر را بر میگردانیم

سرانجام زردچوبه فلفل نمک گرد سیر زعفران وقاشق ارد را اضافه میکنیم وبه هم میزنیم

ابجوش را اضافه کرده تقریبا روی گوشت را بگیرد رب گوجه را هم به همراه مواد اضافه کرده

تا خوشرنگ شود اب که جوش امد شعله را کم کرده تا به ارامی خوب ببزد بعد از بخت اب کمی داشته

 باشد وقتی کباب چوبی ها را در ظرف مورد نظر می گذارید کمی زعفران و اب لیموی تازه

قاطی کرده واگر دوست داشته باشید یک قاشق سوبخوری سوس سویا هم قاطی کرده وروی ظرف

 مورد نظر بریزید برای تزیین کاهو وسیب ز مینی سرخ کرده مناسب است نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه نان زنجبیلی

مواد لازم ارد سفید خوب ۵۰۰ گرم روغن ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۳عدد با   ۱ عدد سفیده پودرقند ۲۰۰ گرم

زنجبیل ۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه  روغن شکر تخم مرغ راکاملا زده تا سفید ویکدست شود بعد ارد را اضافه کرده

وزیاد مالش میدهیم تاخمیر نرم ویکدست شود زنجبیل راهم اضافه کرده بعد روی تخته پهن

کرده باقالبهای مختلف قالب زده ورویش بابرس زعفران اب کرده زده بعد روی انراکنجد پاشیده

ودر سینی چیده ودرفر با دمای۶۰درجه سانتیگراد به مدت سی دقیقه بگذارید وقتی خنک شد از ظرف

جداکنید ودر ظرف مخصوص بگذارید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه نان نخود چی

مواد لازم  اردنخود خوب ۵۰۰ گرم  روغن ۳۲۰ گرم هل ۱قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۲عدد یکی باسفیده

۳۲۰ گرم پودرقند گلاب ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه شکر روغن تخم مرغ که یکیش باسفیده است باهل کاملا میزنیم تا سفید شود

بعدا ارد نخود که باید خیلی نرم باشد اضافه میکنیم خوب ورز میدهیم

و حتی میتوانیم یکبار از چرخ گوشتی رد کنیم سپس انرا در کیسه نایلون به مدت دوساعت

میگذاریم بماند بعد خمیر را روی تخته شیرینی پزی به قطر یک سانتیمتر پهن کرده

وقالب میزنیم باید توجه داشت که این شیرینی نسبت به سایر خمیر ها خشک تر است

وبیشتر با ورز دادن درست میشود واگردیدید لازم بود ۱۰۰گرم روغن اضافه شود

سپس انها را در سینی گذاشته ووسط هرکدام یک نقطه زعفران بگذارید وباحرارت

۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت سی دقیقه بپزید کمی طلایی شود ووقتیکه سرد شد در

ظرف مخصوص بچینید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کلم پلو کرمانی

موادلازم برای کلم پلو کرمانی کلم سنگ دو عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم پیاز متوسط

دوعدد زردچوبه دارچین بمیزان لازم اب لیمو ترش تازه یک عدد برنج خیس کرده سه پیمانه

البته ابکش کرده     طرز تهیه  پیاز را خرد کرده وباسه قاشق روغن مایع بگذارید طلایی شود

 سپس گوشت را اضافه کرده وتفت دهید بعد کلمهارا که بصورت قندی خرد کرده اید بگذارید

تفت بخورد وحالت طلایی پیداکند نمک وزردچوبه وفلفل را هم اضافه کنید وهم بزنید سپس

دو سه پیمانه اب بریزید جوش که امد شعله را کم کنید بگذارید خوب بپزد وابی نداشته باشد

در یک قابلمه کمی روغن ریخته اگردلتان خواست ته چین درست کنید یابا نان یا با سیب زمینی

میگذارید سبس باکفگیر برنج ریخته وبعداز مواد گوشتی میریزیم سبس برنج تااخر بعد روی سطح

ان کمی زعفران ابکرده ودارچین میریزیم ومیگذاریم بخارکند وبعدشعله را کم کرده تا خوب دم

بکشد اما اگر برنج دون بود نصف بیمانه اب دور ان بریزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)