خرید ادویه عمده و قیمت ادویه فله در مرکز ادویه ایران خرید ادویه عمده و قیمت ادویه فله در مرکز ادویه ایران .

خرید ادویه عمده و قیمت ادویه فله در مرکز ادویه ایران

طرز تهیه یکنوع کباب ساده ومتفاوت برای سیزده بدر

گوشترا باپیاز خوب ورز دهید ارد سوخاری رابا نعنا وزرد چوبه نمک فلفل زیره

همه را اضافه کرده میتوانید یک قاشق سوس گوجه تند یاساده اضافه کنید

خوب چنگ بزنید یک تابه نچسب را کمی روغن مایع بریزید وبادست یک تکه

ز گوشت رابه دور چوب که ازقبل شسته وخیسانده اید بپیچید بطوریکه خوب

بچسبد وباز نشود یکی یکی همه را در تابه گذاشته بگذارید تا با شعله کم طلایی

شود سپس طرف دیگر را اماده است اگر دوست داشته باشید کمی زعفران اب

کرده را با یک قاشق سوپخوری اب لیموی تازه بریزید ونوش جان کنید برای تزیین

ان هرچه خودتان صلاح بدانید    پوره سیب زمینی  سا لاد کلم با سوس مایونز

سبزیجات متنوع بکار برید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کباب لاری با گوشت گوسفند

ابتدا گوشتها را خوب تمیز کرده و رگ و ریشه آن را بگیرید و بصورت کنجه ای انها را خورد نمایید.
سپس ماستها را در یک قدح پلاستیکی بزرگ ریخته و گوشتها را داخل ماستها میریزیم. سپس پیازها را که قبلا با کارد خورد کرده ایم( رنده نشود . فقط خورد شود) درون ماستها و گوشتها اضافه مینماییم. سپس نمک و فلفل سیاه را باندازه ای اضافه نماییم تا وقتی که ماست را زیر دهان مزه میکنیم حالت تندی داشته باشد. سپس روغن زیتون را به موادمان اضافه مینماییم و با دست درست و حسابی ورز میدهیم.

در نهایت زعفران اب کرده را اضافه کرده و درب قدح را میگذاریم یا پارچه ای روی ان میکشیم و قدح را در یخچال به مدت سه روز گذاشته تا موادمان به خورد گوشت برود و گوشت ترد شود.

پس از سه روز گوشت ها همرا با ماست به سیخ کشیده و روی زغال کباب مینماییم. نوش جان

(تبصره: این فرایند را میتوانیم با فیله و ران و سربال مرغ هم انجام دهیم).



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تبریک سال نو

سلام به همه.. 4 سال از شروع این وبلاگ گذشت. روزیکه این مکان رو برای حضور شما ایجاد کردم فکرشو نمیکردم که این همه بازدیدکننده داشته باشم. این ها همه منو دلگرم میکنه به ارائه کارهای بهتر..

واقعا از همتون ممنونم که با حضورتون و نظراتتون باعث افزایش روحیه و ادامه کار به من میدید.
سال 1391 با تمام خاطرات خوب و بدش رفت

تو این سال پستی و بلندی های بسیاری رو پشت سر گذاشتیم. امیدوارم در سال جدید همه خوشحال و سرشار از امید و ارزو باشید و به همه انچه که دنبالش هستید برسید.

سال  1392 رو به همتون تبریک میگم.

روحی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ریزه کاری

سلام دوستان عزیزم میخواهم چند تا از تجربیات خودم را بنویسم

اگر می خواهید بادنجان سرخ کنید وخیلی روغن میبرد کافیست

یک سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید وبادنجانهای اماده سرخ

را با برس پشت وروی انها را سفیده بما لید در تابه باکمی روغن سرخ

کنید یاکف سینی را کمی چرب کرده در فر بگذارید وگاهی پشت رو کنید

 2- اگر خواستید پیازتان موقع سرخ کردن خوشرنگ شود پیاز هر قدر که

میخواهید خرد کرده کمی بجوشانید بعد در صافی بریزید کمی که ابش

رفت در روغن سرخ کنید جالب می شود

3-اگرخواستید زعفران مورد احتیا جتان را بسایید ودور ریز نداشته باشید

زعفران را در کیسه فریزری بریزید ودرانرابپیچانید وبایک وردنه با ته یک خودکار

خوب انرا بسایید وبعد گوشای ازپلاستیک را قیچی کرده درشیشه یا قوطی

مورد نظر بریزید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ته چین مرغ

مرغ را با پیاز و زردچوبه و نمک با یک لیوان اب بگذارید بپزد. میتوانید بعد از پختن مرغ را تکه تکه یا ریش ریش کنید . زرده تخم مرغ را زده ماست را قاطی کرده دو قاشق سوپخوری زعفران اب کرده و کمی نمک برای سس اماده کنید. مرغ را وقتی پخت باید یک استکان اب داشته باشد . مرغها را داخل سس با دست مخلوط کرده و به مدت ربع ساعت در یخچال بگذارید. سپس برنج را که از قبل خیسانده بودید جوشانده و ابکش کرده مرغها را از سس دراورده کنار گذاشته و نصفی از برنج را داخل ان سس ریخته و اگر دیدید کم بود میتوانید باز نصف لیوان ماست و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید. ته ظرف نچسب را کمی چرب کرده و ان نصف برنج را که در سس ریخته بودید خوب ته ظرف قرار دهید و با دست کمی فشار دهید. مرغها را روی ان بچینید . سپس برنجها را روی ان بریزید و با قیمانده سس را برای تزئین روی برنج بریزید. و نصف پیمانه روغن مایع هم روی ان بریزید. بگذارید روی اجاق بخار ان که درامد شعله را کم کرده و دم کنی را بگذارید تا اماده شود.

اگر خواستیم در فر بگذاریم در ظرف پیرکس به همین طریق در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد و بمدت 62 دقیقه بگذارید اماده شود.

توجه: بهمین شکل که در مورد مرغ گفته شد میتوان گوشت قرمز گذاشت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه لازانیا گوشت

پیاز را نگینی خورد کرده با روغن تفت میدهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا اب ان کشیده شود. بعد  سبزیجات را یعنی نخود فرنگی و ذرت و.. باهم مخلوط کرده و تفت میدهیم. نمک و زرچوبه و اویشن و فلفل سیاه نیمکوب را هم اضافه کرده و خوب قاطی میکنیم.سپس رب گوجه را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.

کمی که اب ان تموم شد و به خورد مواد رفت از روی گاز برمیداریم البته نباید موادمان دیگر اب داشته باشد.

برای تهیه سس سفید  یک قاشق غذا خوری ارد یک لیوان شیر صدگرم کره  . ابتدا ارد را روی گاز گذاشته با شعله کم کمی تفت میدهیم و سپس کره را اضافه کرده که باز هم تفت بخورد و شیر را کم کم اضافه میکنیم. بهمین نسبت میتوانیم سس را زیاد و کم کنیم.

اب را گذاشته وقتی که جوش امد کمی روغن و کمی نمک اضافه میکنیم و سپس ورقه های لازانیا را در اب جوش اضافه میکنیم میگذاریم تا باندازه ای که بفهمیم نرم شده. سپس ان را ابکش کرده و ورقه ها ر روی یک پارچه تمیز میچینیم. سپس در ظرف پیرکس کمی با کره چرب کرده و ورقه ها را ته ظرف میچینیم و از ان مواد روی ورقه ها میریزیم . پنیر را اضافه میکنیم و دو سه قاشق سس سفید روی ان ریخته و سپس ورقه ها را مجددا روی ان میچینیم و این کار را تا اخرین ورقه ادمه میدهیم و اخرین مرحله باید سس سفید روی آن باشد. و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت میگذاریبم تا طلایی شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه قاتق گوشت- یک غذای خوشمزه کرمانی

پیاز را نگینی خورد کرده با نصف پیمانه روغن مایع تفت میدهیم. تا کمی طلایی شود. گوشت را اضافه کرده آن را هم تفت میدهیم . زردچوبه را زده سپس سیب زمینی را بصورت قندی خورد کرده و آنهم قاطی گوشت میریزیم و به هم میزنیم تا تفت بخورد.

سپس رب گوجه را اضاف کرده ان هم خوب تفت میدهیم تا خوشرنگ شود. گرد لیمو را هم اضاف کرده و بهم میزنیم سپس یک کاسه متوسط آب جوشیده را اضافه کرده نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم جوش که امد شعله را کم میکنیم تا خوب دست بهم دهد و پخته شود.

قابل ذکر است برخی افراد تقریبا صد گرم لپه از قبل خیسانده هم داخل آن میریزند.

نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه مربای زرشک

در ظرف لعابی زرشک را ریخته وشکر را روی ان بریزید

تقریبا 24 ساعت در یخچال بگذارید البته قبلش یکبار

هم بزنیدبعدا روی گاز بگذارید واب را روی ان بریزیدمجددا

هم بزنید تا به جوش اید شعله هم متوسط باشد تاجایی

 که می توانید کف روی ان را بگیرید وان پودر ژلاتین را با

کمی اب بطریق بن ماری حل کرده وروی مربا بریزید چند

 جوش که خورد اماده است این مربا برای تزیین هر کیک و

پای مناسب است نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهیه همبرگر مدیترانه ای

اپتدا در ظرفی گوشت نمک فلفل سیاه سرکه رنده پوست لیمو ترش

پودر ارگانو سیر له شده رامخلوط کرده وسپس ان را به چهار قسمت

مساوی تقسیم کرده ودر تابه سرخ میکنیم باروغن زیتون ببخشید 4 عدد

هم گوجه فرنگی داشتیم که به صورت مثلثی برش زده روی انها را روغن

زیتون مالیده ودر تابه کباب میکنیم نانها را از وسط به دونیم تقسیم کرده

وبا برس به مخلوط روغن زیتون وان سیر له شده اضافی میمالیم میان ان

یک گوشت پنیر فتای خرد شده گوجه فرنگی کبابی وچند برگ جعفری قرار

میدهیم واگر دوست داشته باشیدبا سس کچاپ میل کرده لذت ببرید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت بامیه

پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم. کمی که نرم شد گوشت را اضاف میکنیم و ان را هم تفت میدهیم. سپس رب گوجه را اضاف کرده تفت میدهیم تا خوشرنگ شود. زردچوبه را اضافه کرده نمک و فلفل باندازه کافی اضافه میکنیم تقریبا نصف پارچ آب ریخته میگذاریم بجوشد . وقتی که جوشید شعله را کم میکنیم تا گوشت بپزد. در تابه دیگر روغن ریخته و با میه ها را پس از شستن بدون اینکه سروته ان را بکنیم آن را در روغن ریخته و سرخ میکنیم. کمی که تفت خورد گوچه ها را حلقه حلقه کرده و روی بامیه ها میچینیم. تا انها هم تفت بخورد و تقریبا نیم پز شود. وقتی بامیه ها را روی گوشت میریزیم که گوشت پخته باشد و باندازه یک لیوان اب داشته باشد.و سپس ابغوره یا اب لیمو را اضافه میکنیم. بیست دقیقه باهم بجوشد تا اماده سرو شود. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

پیاز را نگینی خورد کرده و در تابه ریخته به اضافه روغن تا کمی طلایی شود. گوشت را اضافه کرده هم میزنیم تا تفت بخورد. زردچوبه - فلفل و نمک را هم اضافه کرده به اضافه رب گوجه.همه اینها را که مخلوط کردیم تقریبا یک پارچ آب جوشیده اضافه کرده میگذاریم گوشت بپزد با شعله ملایم. لپه را که قبلا خیس کرده بودیم به گوشتها اضافه میکنیم.

سپس بادمجانهاو گوجه ها را که قبلا سرخ کردیم نیم ساعت به سرو غذا روی گوشتها میریزیم. و میگذاریم چند جوش بخورد تا جا بیفتد و اماده سرو شود. نوش جان

تذکر. بجای گوشت تکه ای از گوشت چرخ کرده هم میتوان استفاده کرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ژیگوی مرغ

مرغ را پس از اماده کردن بدنش را باکره وفلفل سیاه نیم کوب

خوب مالیده هچنین نمک سپس گوشه به گوشه ان با سر کارد سوراخ

کرده وسیر را در ان سورا خها قرار میدهیم سپس در قابلمه نچسب

دوقاشق روغن مایع ریخته کمی گرم که شد مرغ را روی شعله کم میگذاریم

تاسرخ شود سعی کنید جابجای مرغ بگردانید که هم خوب سرخ شود وهم

بپزد همه اطراف مرغ که خوب طلایی شد رب گوجه را در یک لیوان اب جوش

بریزید زعفران اب کرده را هم باابلیمو بریزید وخوب بهم بزنید نمک وفلفل راهم

اندازه کنید در ظمن یک پیاز متوسط را که در مواد لازم فراموش کردم را نگینی خرد کرده

وبگذارید طلایی شود واز روغن کشیده همراه ان مایع به مرغ اضافه کنید بگذارید خوب دست

به هم دهد ودر مواقع سرو یک استکان کوچک اب بیشتر نداشته باشد بعد ان در ظرف سرو گذاشته

همینطور درسته اطرافش را باجعفری وزیتون وگوجه تزیین کنید نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت فسنجان مخصوص

ابتدا مرغ را با یک پیاز و نمک و کمی زردچوبه اب پز کرده . پخته که شد ابی نداشته باشد. پیاز را سرخ کرده گردو را قاطی ان میکنیم . رب انار را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم. البته بعد از کمی تفت خوردن گردو و پیاز.

سپس مواد راداخل مرغ ریخته و دو پیمانه اب جوشیده اضافه میکنیم و میگذاریم اهسته اهسته بجوشد و روغن بیاندازد.(ابکی نباشد).

سپس میچشیم ان را و شیرینی و ترشی ان را میسنجیم. اگر ترش بود شکر و اگر زیاد شیرین بود کمی رب انار اضاف میکنیم.

و در ظرف سرو میریزیم و نوش جان میکنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه خورشت کرفس

پیاز را نگینی خورد کرده و با دو قاشق روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آنهم تفت میدهیم. نمک و زردچوبه و گرد سیر را زده و با تقریبا نصف پارچ آب میریزیم و میگذاریم بجوشد . بعد زیرش را کم کرده تا گوشت بپزد. کرفس را بعد از شستن و تمیز کردن سبزیهای زرد ان را جدا کرده و خود کرفس را باندازه دو بند انگشت برش میزنیم.

برگهای کرفس را هم ریز خرد کرده و با جعفری و نعنا که انهم قبلا شسته و خرد کرده ایم در تابه دیگر تفت داده و یک قاشق رب گوجه هم اضافه کرده و وقتی که گوشت پخته شد در آن ریخته و تقریبا 20 دقیقه همراه با گوشت میپزیم و در آخر ابغوره را اضافه کرده و فلفل سیاه هم غذا را خوشمزه تر میکند. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کیک آناناس

تخم مرغ و شکر را باهمزن زده بطوریکه کشدار شود. سپس وانیل و ارد را با شیر کم کم وارد مایع میکنیم تا یکدست شود.و همچنین خامه ها را به مایع اضافه میکنیم. سپس در قالب کیک کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی را خوب ته آن می اندازیم و کمی دارچین و مغز گردوی ریز شده میریزیم. و اناناسها را بطور منظم ته قالب میچینیم و مایع را روی آن میریزیم. و دردمای 180 درجه ساتیگراد در فر قرار میدهیم تا 45 دقیقه.

بعد میگذاریم تقریبا یک ساعتی سرد شود . سپس در ظرف سرو برمیگردانیم و اناناسها بصورت منظره ای قشنگ روی کیک دیده میشود. 

میتوانیم مارمالاد توت فرنگی یا البالو هم در مرذحله اخر بصورت تزئینی روی حلقه های اناناس قرار دهیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)